23948sdkhjf

Från Motala Verkstad till vd på kontraktstillverkaren

De är inne i en expansiv tid och gasar på för ytterligare tillväxt.
Kontraktstillverkaren Inission har utsett Björn Lifvergren till ny vd. Han kommer närmast från en tjänst som vd för Motala Verkstad Group och börjar sin tjänst den 20 mars. Det framgår av ett pressmeddelande.

Inission tillhandahåller tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik. Bolaget har verksamheter i bland annat Stockholm, Göteborg, Borås, Munkfors, Pajala, Malmö och Sösdala.

Koncernen omsätter 610 miljoner kronor och har 340 anställda.

Lifvergren uppges ha en gedigen erfarenhet av förändringsledning i ledande roller på en internationell spelplan med produktion som en röd tråd genom karriären. Han har under ett flertal år arbetat på Atlas Copco med effektiviseringar och förbättringar. Han kommer nu in i en expansiv tid av Inissions utveckling och kommer att förstärka koncernledningen för att möjliggöra ytterligare tillväxt.

– Jag känner mycket för tillverkande industri och den flexibilitet som behövs i en entreprenörsdriven verksamhet. Jag tror starkt på den vision som finns för koncernen och ser fram emot att vara med och bidra i den spännande utveckling som Inission står inför, där kundbehoven står i centrum, säger Björn Lifvergren.

Har ni satt upp några tillväxtmål för bolaget?

– Nej vi lämnar inte någon prognos om tillväxt. Vår målsättning är lönsam tillväxt, det är vad vi kommunicerar, uppger Inissions koncernchef Fredrik Berghel för Metal Supply.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.972