23948sdkhjf

Året börjar med en rivstart för Leax

Orderingången för antennverksamheten var över 5 miljoner euro i januari.
Året har börjar bra för Leax Arkivator Telecoms antennverksamhet. Orderingången i januari uppgår till över 5 miljoner euro. Det framgår av ett pressmeddelande.

Kommer ni att klara av att hantera de här affärerna med befintlig personal? Var produceras denna utrustning?

– Vår tillverkning ligger huvudsakligen i Ungern där vi i veckan beslutat investera i ytterligare kapacitet vad gäller komponenter. Men framförallt måste vi genom nyanställningar öka antalet antennbyggare med i storleksordningen 10 montörer i Ungern, uppger Fabiana de Campos Lico, marknadskoordinator på Leax, för Metal Supply.

OEM-företagen förefaller vara nöjda med bolagets produkter, konstaterar Leax.

"Stora antennorderns placerades av tre större OEM-spelare inom telekomområdet. De högsta volymerna var på den indiska marknaden som boomar följt av orders i Europa och Afrika", skriver bolaget.

Indien är en mycket attraktiv marknad för telekomindustrin. Antalet abonnemang uppgår nu till drygt 1,12 miljarder i landet, en ökning med 1,9 procent i månadstakt. Teledensiteten var 87,8 procent i landet i slutet av november.

Leax Arkivator Telecom utvecklar, tillverkar och säljer produkter för trådlös kommunikation. Kunderna är globala teleoperatörer.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078