23948sdkhjf

X10D Solutions tecknar kompositaval

Avtal tecknas med RUAG Space och Swerea SICOMP.
X10D Solutions har tecknat ett kompositavtal med RUAG Space och Swerea SICOMP. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tillverkaren av satellitutrustning och ett av Europas ledande forskningsinstitut kan därmed snart dra nytta av CATIA:s kompositdesign och tillverkning.

– Mjukvaran tillsammans med X10D:s erfarenhet gör att startsträckan för kunderna är kort och att investeringen betalar sig snabbt, säger Rikard Torkelsson, vd på X10D Solutions.

Avtalen tecknades dagarna före jul.

Bara några dagar tidigare tecknade X10D Solutions ett annat viktigt avtal kring CATIA kompositdesign och tillverkning med Elitkomposit.

– 2016 har varit ett fantastiskt år för X10D Solutions. Vi har fått flera nya kunder och nya medarbetare. En framgångsfaktor har varit CATIA:s kompositdesign och tillverkningsmodul. Vi har tillsammans med Dassault Systémes visat att både stora och små kunder har stor nytta av CATIA för att öka konkurrenskraften, säger Rikard Torkelsson.

– Under 2017 växer vi med fler medarbetare och fortsätter satsningen på 3DEXPERIENCE där vi ser att flera av våra befintliga kunder startar förflyttningen från befintlig PLM-miljö till 3DEXPERIENCE plattformen, säger Rikard Torkelsson.

Hur många personer anställde ni förra året och hur många räknar ni med att anställa till i år?

– 2016 anställde vi två personer. Vi har anställt en person som börjar 9 januari och hoppas att växa med två ytterligare personer under 2017 (totalt tre nya under 2017), uppger Rikard Torkelsson för Metal Supply.

X10D Solutions har verksamheter i Göteborg, Jönköping och Växjö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094