23948sdkhjf

Stororder på bygghissar i London

Bolaget ska leverera utrustning för 80 miljoner kronor.
Alimak har tagit affärer gällande bygghissar samt service till projekt i Canary Wharf, i centrala London. Merparten av utrustningen kommer att levereras under andra kvartalet 2017. Värdet är cirka 80 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Affärerna omfattar bygghissar, tillhörande infrastruktur samt service och support för transportlösningarna under tiden projekten fortlöper.

– Vi är mycket glada att notera ett fortsatt starkt intresse för och erkännande av Alimaks produkter som är utvecklade för att möjliggöra tillförlitlig, säker och effektiv vertikal transport, säger Fredrik Betts, global affärsområdeschef för Construction Equipment.

Alimak är en stor global leverantör av hissar, plattformar och eftermarknadstjänster för industri- och byggsektorn. Koncernen har tillverkning i Sverige och i Kina och ett försäljnings- och servicenätverk i mer än 90 länder som levererar och underhåller vertikala transportlösningar. Idag finns över 22 000 hissar och plattformar installerade globalt. Alimak grundades 1948 i Skellefteå men har numera sitt huvudkontor i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094