23948sdkhjf

Teknikhandlaren senarelägger börsnotering

Nu räknar Christian Berner Tech Trade med att flytta till Nasdaq Stockholm första kvartalet 2017.
Teknikhandelsföretaget Christian Berner Tech Trade senarelägger tidplanen för det planerade listbytet från Nasdaq First North till Nasdaq Stockholm med målsättningen att listbytet ska genomföras under första kvartalet 2017. Det framgår av ett pressmeddelande.

First North har lägre krav på de bolag som finns där jämfört med Nasdaq Stockholm.

Som tidigare har kommunicerats har Christian Berner påbörjat en process med avsikten att notera bolaget på Nasdaq Stockholm under andra halvåret 2016.

"För att kunna ha största möjliga fokus på att fortsätta generera lönsam tillväxt kombinerat med en smidig integration av de förvärvade verksamheterna, har styrelsen beslutat att senarelägga det planerade listbytet till första kvartalet 2017", heter det från bolaget sida.

Tidplanen har reviderats i samråd med bolagets legala rådgivare Vinge, finansiella rådgivare Swedbank samt revisorer PWC.

Christian Berner Tech Trade erbjuder produkter och lösningar med fokus på miljöteknik från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden. Koncernen har cirka 130 anställda i hela Norden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063