23948sdkhjf

Växt för industriutveckling

Hudiksvallsföretaget Monitor Industriutveckling växer så det knakar. Efter den hittills största ordern behöver de fler anställda.
Monitor Industriutveckling har fått den största ordern hittills värd 20 miljoner kronor.
VD Morgan Persson är mycket nöjd. Företaget har alltid varit i växt och sysselsätter nu 80 personer i Hudiksvall – men efter den senaste ordern behöver man anställa fler.

Företaget söker ingenjörer och programmerare, men det kan bli svårt att få tag på kompetent personal, säger Morgan Persson.

Källa: SVT Gävledala

Om företaget
Monitor Industriutveckling AB utvecklar, säljer och marknadsför affärssystemet MONITOR. Vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom material och produktionsstyrning (MPS) och även inom order, lager och fakturering (OLF).

Monitor Industriutveckling grundades 1974 under namnet Verkstadsteknik Persson & Co. Det var då ett renodlat konsultföretag inom produktionsteknik.

I slutet på 1970-talet påbörjades utveckling av ett tidkalkylprogram, sedermera utökat till MPS-system. Sedan 1982 har företaget levererat MPS-system. Antalet anställda var då 6 personer.
1993 bytte företaget namn till Monitor Industriutveckling AB. 1996 flyttade företaget in i nya och större lokaler.

Monitor Industriutveckling AB har alltid befunnit sig i en expansionsfas. Expansionen har sedan början på 1980-talet varit stabil.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094