23948sdkhjf

Maskintillverkare har fått flera ordrar

Ska skeppa ut en produktionslösning med laserautomation och en maskinbetjäningscell.
Stjernberg Automation, med bas i Kungsbacka strax utanför Göteborg, har under sommaren och hösten fått in flera nya ordrar. Bolaget ska bland annat leverera en komplett produktionslösning med laserautomation till ett europeiskt företag samt en maskinbetjäningscell samt två lasermärkare. Det framgår av ett nyhetsbrev.

Bolaget meddelar också att det satsar på att utveckla möjligheterna i labbet och har nu utökat verksamheten med ytterligare fem nya laserverktyg.

Stjernberg har sedan tidigare haft möjlighet att märka, gravera, svetsa och härda med laser i labbet. Med de nya verktygen kan bolaget även integrera fogföljning, temperaturkontroll och olika typer av klämanordningar för plåtkonstruktioner såsom tryckfinger, tryckhjul, klämhjul med mera.

Därtill har Stjernberg nu även ett brazingverktyg AL01 från Scansonic, för att kunna utföra hårdlödning på till exempel tunnplåtkonstruktioner.

Stjernberg Automation har också anställt Leif Ahlman som projektledare och mekanisk konstruktör från den 1 september, framgår det vidare av nyhetsbrevet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093