23948sdkhjf

Intercut - större och starkare

Det finns företag i Sverige som går väldigt bra. Ett av dem är Intercut i Sollentuna, ett framgångsrikt agenturföretag som erbjuder världsledande plåtbearbetningsmaskiner både för små och stora verkstäder
Det går bra för Intercut i Sollentuna. Företaget har vuxit kraftigt det senaste året och blivit ännu starkare. Företaget har fått både fler anställda och nya leverantörer.

Hos Intercut presenterar man stolt det senast tillkomna belgiska maskintillverkaren LVD och deras hela produktsortiment – laserskärmaskiner, kantpressar, stansmaskiner och gradsaxar.

Anders Pettersson, VD på Intercut Sverige AB och Areg AB har arbetat inom branschen sedan början av 80-talet. Hans drivkraft och målvetenhet samt styrka att bygga upp kundrelationer har bidragit till att företaget har vuxit från 10 milj. kr omsättning till över 70 milj.kr på mindre än tio år.

Intercuts huvudkontor med lager ligger i Sollentuna, och under samma tak finns även systerföretaget Areg AB som är specialist inom bultsvetsutrustning. Intercut har även ett servicekontor i Göteborg.

Källa: Intercut

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063