23948sdkhjf

Stabil stålfjädertillverkare fortsätter växa

Spinova AB i Torsås har rekryterat nya medarbetare och har stabil sysselsättning – företaget fortsätter växa och investera.
Stålfjädertillverkaren Spinova AB i Torsås fortsätter växa och har nu 58 anställda och en årsomsättning på 85 miljoner kronor.
Företaget har anställt tre nya medarbetare sedan i somras och har sysselsättningen är stabil. Dessutom har Spinova genomföret flera investeringar i maskiner och teknisk utrustning.

VD Pontus Cornelius berättar att företaget inte jobbar så mycket mot fordonsindustrin, men ändå kan förvänta en avmattning på marknaden som kommer att påverka dem.

Spinova är ett av omkring 90 fristående företag som ingår i den börsnoterade Indutrade-koncernen.

Om företaget
Spinova AB är en av Sveriges ledande tillverkare av fjädrar. Företaget grundades 1975 och omsätter 85 Mkr per år. Tack vare rätt kvalitet, rätt teknik, hög servicenivå och småländsk klurighet har vi vunnit kundernas förtroende och blivit en av marknadens pålitligaste leverantörer av kundanpassade fjädrar och tråddetaljer.
Vi levererar till industrier, stora som små, som behöver fjädrar och tråddetaljer av högsta kvalitet till rätt pris i rätt tid. För oss är det viktigt att ha en hög servicenivå och erbjuda den bästa totalekonomiska lösningen. Fjädrar anamma den småländska klurigheten!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094