23948sdkhjf

Möte om framtidens gps-teknik 2 december

Gps-tillverkaren NAVIGON har gjort sig känd för sitt innovationstänkande. Nu har du chansen att få lyssna på Belhassen Jerbi, mannen som styr över innehållet i NAVIGONs kommande produkter.
NAVIGONs Head of Product Management besöker Stockholm - Välkommen till ett möte om framtidens gps-teknik

Gps-tillverkaren NAVIGON har gjort sig känd för sitt innovationstänkande. Nu har du chansen att få lyssna på Belhassen Jerbi, mannen som styr över innehållet i NAVIGONs kommande produkter.

4 november, 2008 - Det har hänt mycket sedan NAVIGON introducerades på den svenska marknaden för knappt två år sedan. Företaget har expanderat enormt och är nu en av de tre största aktörerna på gps-marknaden i Sverige. Till stor del beror framgångarna på en aggressiv satsning på produktutveckling.

Nu har du möjlighet att få möta Belhassen Jerbi, som har totalansvaret för företagets produktutbud. Det blir en pratstund om NAVIGONs innovationsarbete, branschtrender och spaningar om framtidens gps-navigatorer. På plats finns även Gabriel Kjellén, Country Manager för NAVIGON Sverige, som ger en bild av företagets framgångsresa i Sverige och de utmaningar som branschen står inför. Efter presentationen har du möjlighet att ställa frågor och ta en titt på NAVIGONs senaste produkter.

Välkommen till en pressträff med:

Belhassen Jerbi, Head of Product Management NAVIGON

Gabriel Kjellén, Country Manager för NAVIGON Sverige

Michael Hoffmann, Head of Corporate Communication NAVIGON

Tid: Den 2 december 2008, 11.30-14.30

Plats: Konferens Spårvagnshallarna, Lokal: "Kusken", Birger Jarlsgatan 57 A, Stockholm

Anmälan: E-posta till: oscar.heimburg@mannov.se

Förtäring: Lättare lunch samt kaffe och kaka

Sista anmälningsdatum: Den 21 november 2008. Antalet platser är begränsat - först till kvarn gäller.


Om NAVIGON:

NAVIGON AG är en av världens ledande leverantörer av navigationssystem. Förutom partnerskap med namnkunniga tillverkare av konsumentelektronik presenterar företaget för första gången egen mobil navigeringsutrustning under märket NAVIGON, som står för högkvalitativ GPS-navigering, innovativ teknik och spännande design. Dessutom erbjuder NAVIGON professionella navigeringslösningar, t.ex. förarassistanskomponenter för originaltillverkarmarknaden inom bilindustrin. NAVIGON grundades 1991, har över 400 anställda och har egna agenturer i Asien, Europa och Nordamerika. - NAVIGON. And the world is yours.

Presskontakt för ytterligare information:

Oscar Heimburg, GCI Malmö

Telefon: 040-630 75 08

E-post: oscar.heimburg@mannov.se

Sofia Erichs, GCI Malmö

Telefon: 040-630 75 06

E-post: sofia.erichs@mannov.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078