23948sdkhjf

Ny gjuteriorder till Camito

NovaCasts dotterbolag Camito AB har erhållit ytterligare order på verktygsstommar till pressverktyg av ett av de ledande gjuterierna inom branschen i Europa.
Verktygsstommarna, som gjuts i grå- och segjärn, tillverkas av Camitos systerbolag Camito Technology Center.

Tidigare order var på 35 stommar och denna gång är ordern på 50 stommar med vikter mellan 200 - 5.000 kg . Camito inleder nu samtal med detta gjuteri om ett framtida fördjupat samarbete med inriktning på Camitotekniken.

Källa: NovaCast

Om NovaCast Technologies AB
NovaCast Technologies , noterat på OMX Nordiska börs (NCAS B), producerar och marknadsför förädlat gjutgods för framställning av verktyg till karosskomponenter samt programvaror för beredning, simulering och processkontroll, för effektivare produktionsprocesser för den globala fordonsindustrin och dess underleverantörer. Med Camitotekniken tillverkas gjutgods i ett stycke för framställning av verktyg för formning och pressning av fordonskarosser med en betydligt kortare ledtid än traditionella verktyg. Genom verktygstillverkaren SwePart besitter koncernen kompetens inom hela värdekedjan för framställning och försäljning av pressverktyg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125