23948sdkhjf

Eket koncernen köper upp prototypverkstad

Eket koncernen köper upp PM Verkstad AB i Laholm som har specialiserat sig på avancerad framställning av prototyper och kortserier.
PM-verkstad är ett företag med 11 anställda beläget i Laholm som specialiserat sig på avancerad framställning av prototyper och kortserier.

Med sin moderna maskinpark med bl.a. två 5-axliga fleroperationsmaskiner ökar möjligheterna för Eket koncernen att leverera högkvalitativa komplexa detaljer till krävande kunder.

- Att kunna komplettera vår effektiva serieproduktion med möjligheten att i ett nära samarbete med kunden framställa och utveckla prototyper är helt rätt säger Anders Josefsson, VD för koncernen.

PM kommer att fortsätta drivas som ett självständigt bolag och ansvarig hos PM, Mikael Wennström är nöjd.

- Vi har sökt en ägare som långsiktigt kan addera kompetens och styrka till PM och som gör att vi kan erbjuda våra existerande kunder även konkurrenskraftig serietillverkning säger Mikael. I Eket har vi funnit en perfekt match och vi ser fram emot fortsättningen.

Om Eket koncernen:
Eket koncernen är ett av Sveriges ledande företag inom avancerad skärande bearbetning. Totalt jobbar ca 230 personer i fyra produktionsenheter med krävande kunder inom bl.a. försvar, medicin, hydraulik och verkstadsindustrin. Omsättningen 2007 översteg 200 MSEK.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079