23948sdkhjf

Idag onsdag 15 oktober startar Designboost

Idag onsdag 15 oktober startar Designboost, en årligt återkommande storsatsning i Malmö kring hållbar design där representanter från svenskt näringsliv ges möjlighet att utbyta erfarenhet med världsledande designers, arkitekter och framtidsforskare.
Idag startar Designboost

Idag onsdag 15 oktober startar Designboost, en årligt återkommande storsatsning i Malmö kring hållbar design där representanter från svenskt näringsliv ges möjlighet att utbyta erfarenhet med världsledande designers, arkitekter och framtidsforskare. Allmänheten får möjlighet att lyssna på spännande föreläsningar och dessutom besöka den 2000m2 stora designutställningen.

Årets tema på Designboost är Long Live the City och handlar om vikten att ha ett holistiskt och långsiktigt perspektiv när man designar en hållbar stad.

- Vi menar att det finns ett samband mellan kunskap och handlingskraft. Är det inte så att den som kan mest, också kan förändra och utveckla, säger David Carlson, Designboosts grundare.

Designboost består av tre delar. Boost Chats (workshops) den 15 oktober för en speciellt utvald samling deltagare samt två delar som är öppna för allmänheten; Boost Talks (föreläsningar) på Malmö Högskola 16 oktober samt en Boost Show (designutställning) i en gammal Kockums industrihall på Stora Varvsg 14. Designutställningen öppnar kl 12 den 17 oktober med ett invigningstal av Ewa Kumlin från Svensk Form och håller öppet tom den 16 november

- De som jobbar med design bör ständigt uppdatera sig, för att förstå de trender som påverkar våra sätt att leva och bo i framtidens städer, säger Peer Eriksson, Designboosts grundare.

För pressackreditering, bilder och övriga frågor var vänlig kontakta:

David Carlson - david@designboost.se 0707-98 28 97
Peer Eriksson - peer@designboost.se 0705-33 66 31
http://www.designboost.se

--------------------------------------------------------------------------------------

Designboost är ett kunskapsföretag som hjälper företag och organisationer med kunskap om design i allmänhet och "hållbar design" i synnerhet och hur man använder "hållbar design" som ett konkurrensmedel och en säljbar fördel. Designboost är skapat av flerfaldigt prisbelönade kommunikationsstrategen Peer Eriksson, grundare av Peer Communication samt internationellt erkände design- och framtidsstrategen David Carlson, grundare av David Design och David Report.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094