23948sdkhjf

Unik mötesplats för miljöteknikföretag den 8 oktober

Miljöteknikföretag matchas med riskkapitalet när Swentec, Sveriges miljöteknikråd, under eftermiddagen den 8 oktober står värd för en unik mötesplats.
Swedish Environmental Technology Council, SWENTEC

Miljöteknikföretag matchas med riskkapitalet

Under konferensen Building Bridges i Göteborg i samband med miljöteknikmässan, kommer Swentec, Sveriges miljöteknikråd, under eftermiddagen den 8 oktober att stå värd för en unik mötesplats där fem utvalda miljöteknikföretag ges möjligheten att presentera sina lösningar för investerare, potentiella kunder och samarbetspartners. Syftet är att öka investeringstakten inom svensk miljöteknik.

Swentec genomför sessionen tillsammans med Cleantech Scandinavia som har ett brett nätverk av investerare. En utomstående konsult har genom att utvärdera ett större antal företag på parametrar som är speciellt intressanta ur ett investerarperspektiv, valt ut följande fem företag att presentera sina lösningar: Applied Nano Surfaces (Stockholm) , Cefibra (Göteborg), SunSil (Danmark), Pegasor (Finland), Sorbisense (Danmark). Se bifogad fil för kort information om respektive företag.

Presskontakt
Maria Delombre
Kommunikationsansvarig Swentec
Tfn: 0708 83 55 99
%0Amaria.delombre@enterprise.ministry.se" target="_blank"> maria.delombre@enterprise.ministry.se

Alexander Lidgren
Cleantech Scandinavia
Tfn: 0736 60 10 07
bigge@cleantechscandinavia.com




Swentec, Sveriges miljöteknikråd, har regeringens uppdrag att utveckla en övergripande och effektiv struktur som stärker svensk miljöteknik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063