23948sdkhjf

Arvika Smide håller glöden

Arvika Smide är den tredje största inom sin bransch i Sverige med ungefär 10 procent av landets totala produktion – och här ser man ljust på framtiden.
Arvika Smide är den tredje största inom sin bransch i Sverige med ungefär 10 procent av landets totala produktion – och här ser man ingen lågkonjunktur.

Arvika Smide firade 40 års jubileum förra året och ser ljust på framtiden. Borta är den negativa trend med nedskärningar, hot om nedläggning och förluster som var verkligheten för ett en del år sedan. Sedan ett par år tillbaka handlar det i stället om orderuppgång, ökat antal anställda och man har flera vinstår bakom sig. Ägaren Bengt Lank kan inte ana någon lågkonjunktur.

Det går bra för flera företag i Arvika. I går rapporterade Metal Supply om läget i Arvika Gjuteri - läs mer här .

Källor: www.sr.se & Stål & Verkstad

Om företaget
Arvika Smide är en av Skandinaviens ledande producenter av sänksmide, den vanligaste och mest tillämpbara smidesmetoden, inte minst inom fordonsindustrin.

Arvika Smide erbjuder ett helhetsgrepp kring hela produktionskedjan, från utveckling och verktygstillverkning till slutförandet av smidesprocessen. Vi har också resurser att kombinera smidesprocessen med friktionssvetsning där smidda detaljer sammanfogas till kompletta enheter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125