23948sdkhjf

ÅF tecknar betydande avtal med Ringhals

ÅF har, via division Engineering, i samarbete med ES-konsult, tecknat ett samarbetsavtal med Ringhals AB avseende tjänster inom reaktorsäkerhet och anläggningsutveckling
ÅF har, via division Engineering, i samarbete med ES-konsult, tecknat ett samarbetsavtal med Ringhals AB avseende tjänster inom reaktorsäkerhet och anläggningsutveckling.

Avtalet innebär en långsiktig uppbyggnad av dessa specialisttjänster i nära samarbete med Ringhals.

Samarbetsavtalet garanterar tjänster till ett värde av 130-150 MSEK över 5 år."Vi är stolta över det förtroende Ringhals återigen har gett oss. Detta är en banbrytande upphandling där leverantör och beställare tillsammans bygger upp kompetens inom ett specialistområde", säger Per Magnusson, chef för ÅFs division Engineering."För ÅF är avtalet ett kvitto på vår starka ställning inom avancerade kärnkraftstjänster. Vi kommer att fortsätta att expandera inom kärnkraftsområdet", fortsätter Per Magnusson.

ÅF är världens största oberoende konsultföretag inom kärnkraftsindustrin. ÅF har idag över 600 konsulter som är specialiserade på kärnkraft i Norden, Europa och Asien.

Ringhals producerar en femtedel av all el som används i Sverige. Ringhals har fyra reaktorer och ligger sex mil söder om Göteborg i Varbergs kommun.

Information från ÅF AB

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. Vi erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. Vi är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. ÅF har idag drygt 4000 medarbetare. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078