23948sdkhjf

Al Gore till Stockholm på unikt miljöseminarium den 15 oktober

Den 15 oktober ges allmänheten en exklusiv möjlighet att lyssna på 2007 års Nobelpristagare Al Gore.
Al Gore till Stockholm på unikt miljöseminarium

Den 15 oktober ges allmänheten en exklusiv möjlighet att lyssna på 2007 års Nobelpristagare Al Gore. Han kommer till Sverige enbart för att tala på Thinking Green seminariet i Nacka Strand. Ett miljöseminarium som är öppet för allmänheten. En del ur publiken kommer även ges tillfälle att träffa den 45:e vicepresidenten personligen.

Under det dryga två timmar långa seminariet på Factory i Nacka Strand kommer Al Gore att tala om det som berör honom mest, miljön och global uppvärmning. Thinking Green seminariet är ett unikt tillfälle för svenska företag att samlas, lyssna, deltaga och diskutera en viktigt samhällsfråga, vår miljö. Tanken är att seminariet ska bli ett återkommande projekt, årligen med aktuella talare som har anknytning till vår tids stora miljöfrågor.

Al Gore vann Nobels fredspris 2007, och är den 45:e vice presidenten i USA samt författare till den bästsäljande boken " En obekväm sanning". Boken har även blivit en Oscarsbelönad film. Han har bidragit starkt till att föra upp klimathotet högt på den internationella politikens dagordning.

Allmänheten är välkommen att köpa biljetter på Ticnet. Ett visst antal studentbiljetter kommer att finnas till reducerat pris.

Seminariet anordnas av the Colour Company AB.

För ytterligare information kontakta:
Pressansvarig - Rossana Mariano
Telefon: +46 (8) 4414361
Mail: rossana@rmpr.se

www.thinkinggreen.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11