23948sdkhjf

UW Elast satsar 5 miljoner i Mariestad

Skandinaviens ledande tillverkare av formgjutna produkter i polyuretan, UW Elast, bygger ut i Mariestad.
I Mariestad är man i expansionshumör. I dagarna sätter UW Elast spaden i backen och påbörjar utbyggnad av kontor samt invändig iordningställning av omklädningsrum och matsal.

358 m2 kontor och konferens i två plan samt ombyggnad matsal 84 m2 och omklädningsrum 138 m2.

Om företaget
UW Elast är Skandinaviens ledande tillverkare av formgjutna produkter i polyuretan.
Vi har lång och gedigen erfarenhet som problemlösare och leverantör till industrin. Vår dialog med underhållsfolk, konstruktörer och produktutvecklare leder oss in på de mest skiftande slitage, nötning och korrosionsfrågor. Allt från stora membran och valsar till centimeterstora tätningar har levererats.

Med noga utvalda polyuretankvalitéer belägger, gjuter eller sprutar vi produkterna för att nå maximal livslängd. Vi ser gärna att vi finns med i bilden redan på planerings- och konstruktionsstadiet för att tillsammans med kunden komma fram till den optimala lösningen.

Vi är ingen stor och helautomatiserad industri. De flesta momenten i processen är rent hantverk som kräver stor noggrannhet. Duktiga hantverkare är vad som krävs för att hålla hög och jämn kvalitet från början till slut.

Våra kunder och samarbetspartners finns inom ett stort antal branscher och företagstyper. Allt från stora, tunga och välkända industrier inom bl. a stål- och pappersindustrin, till mindre och medelstora företag investerar i vårt kunnande för säkrare drift och starkare produkter. Fråga oss gärna om referenser.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.096