23948sdkhjf

Melin & Carlsson Hydraulic landar stororder

Nytecknat avtal värt 24 miljoner kronor.
Cylindertillverkaren Melin & Carlsson Hydraulic AB har skrivit ett avtal med Orwak som är värt 24 miljoner fördelat på 3 år. Beställningen avser tillverkning av hydraulcylindrar till Orwaks komprimerings- och balningslösningar.

– Detta är helt klart en stororder för oss! Då vi i dagsläget omsätter 65 miljoner så har vi redan med denna order en 13 procentig ökning klar inför nästa år, säger Ola Melin, vd, till Metal Supply.

Optimala satsningar
Ola Melin ser affären som ett bevis på att de jobbat rätt de senaste åren och att de satsningar som bolaget genomfört, både i maskininvesteringar och nyrekryteringar, visat sig vara optimala.

– Fokus har legat på smartare produktionsplanering, korta ledtider och att få till en bra organisation att växa med. Vi och våra kunder märker att vårt arbete gett resultat. Melin & Carlsson Hydraulic har blivit en aktör att räkna med på den svenska cylindermarknaden. (Ola Melin VD)

Nyanställer
Ordern innebär att Melin & Carlsson Hydraulic kommer rekrytera personal, framför allt till produktionssidan. Även maskininvesteringar kommer bli aktuella framöver.

– Vi räknar med 5-6 nyanställningar. Det är främst svetsare samt CNC-operatörer vi kommer anställa. Vi kikar dessutom just nu på nya maskininvesteringar.

Vårt mål är att nästa år omsätta 80 miljoner och att till år 2020 omsätta 100 miljoner- detta ger oss väldigt goda förutsättningar att nå dessa mål.


Leveranser inleds vecka 32.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079