23948sdkhjf

Kilsta Metall säkrar full produktion i Norrköpingsanläggningen

Kilsta Metall har slutit avtal värt ca 100 Mkr med ett av Sveriges största bolag inom återvinning, Lantz Järn & Metall, Stockholm.
Kilsta Metall har slutit avtal med ett av Sveriges största bolag inom återvinning, Lantz Järn & Metall, Stockholm. Avtalet innebär att Kilsta Metall säkrar ingående leveranser på 30 000 ton ofragmenterat material för återvinning det närmaste året, motsvarande ett inköpsvärde på ca 100 Mkr.

- Detta säkrar full produktion ett år framåt i vår anläggning i Norrköping, säger Kilsta Metalls VD Christian Karstensen. Dessutom ökar det möjligheterna till synergier med vår anläggning i Karlskoga. Vi förbättrar totalt sett vår förmåga till intjäning och skapar ett ökat oberoende av konjunktur.

Information från Kilsta Metall AB

Kilsta Metall är verksamt inom fragmentering av aluminium, upparbetning av mixmetaller, hantering av slaggprodukter från stålverk och industririvningar. Bolaget har utvecklat en egen industriell process som innebär möjligheter till snabb tillväxt med god lönsamhetspotential. Bolaget har ca 2100 aktieägare. Kilsta Metall-aktien är listad på Nordic MTF.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125