23948sdkhjf

8 juli: Den svenska modellen för ledarskap

VINNOVA arrangerar seminarier under Almedalsveckan i Visby: Bidrar den svenska modellen för verksamhetsledning och arbetsorganisation till hög produktivitet och konkurrenskraft? Måste den och förtjänar den att försvaras i ett alltmer globaliserat näringsliv?
Den svenska modellen för ledarskap

Bidrar den svenska modellen för verksamhetsledning och arbetsorganisation till hög produktivitet och konkurrenskraft? Måste den och förtjänar den att försvaras i ett alltmer globaliserat näringsliv? Seminariet debatterar den svenska modellen. Hur kan akademi, fackförbund och näringsliv gemensamt stödja idéutveckling och bidra till kunskap på området? Rapporten ”Managing the Swedish way” presenteras tillsammans med resultatet från en ny undersökning om ledningsklimat i svenska företag följt av en dialog med företrädare för forskning, fack och företagsledning.

Medverkande: Niklas Prager, VD Pfizer AB, Johan Ekesiöö, VD IBM Svenska AB, Olle Wästberg, GD Svenska Institutet, Pär Isaksson, författare, Annika Zika-Viktorsson, utredare Unionen, Peter Hellberg, 2:e vice ordförande Unionen, Mats Engwall, enhetschef VINNOVA, och Lena Gustafsson, vice GD VINNOVA.

Tid: Tisdagen den 8 juli, klockan 9.00-11.00
Plats: Wisby Strand Congress & Event, lokal Lojsta
Arrangörer: Unionen och VINNOVA

Henrik Brånstad
pressekreterare VINNOVA
101 58 Stockholm
tel 08-473 30 30
mobil 070-512 55 61
e-post Henrik.Branstad@VINNOVA.se
www.VINNOVA.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094