23948sdkhjf

RFR Solutions tar strategiorder

”Helt i linje med vår långsiktiga satsning”.
RFR Solutions har tagit hem en order för leverans av Stainless Steel Liner till bygget av forskningsanläggningen European Spallation Source, ESS, i Lund, Sverige

– Det är mycket glädjande att meddela att vi tagit denna order där vår kompetens och erfarenhet spelat en avgörande roll för att åstadkomma en bra teknisk lösning, säger Mats Orup, vd för RFR Solutions AB, i ett pressmeddelande.

RFR Solutions har de senaste åren även haft kontakt med och levererat till andra forskningsanläggningar runt om i Europa.

– Ordern ligger helt i linje med RFR Solutions långsiktiga satsning att utveckla, sälja och tillverka produkter i rostfritt stål till utvecklingsintensiva kunder med höga kvalitetskrav, säger Mats Orup.

RFR Solutions utvecklar, säljer och tillverkar produkter i rostfritt stål. Företaget erbjuder hela kedjan från konstruktionsstöd och prototypframställning till produktion, montage och kontroll. Dessutom kan vi bistå med materialteknisk expertis, konstruktionsgenomgång, ritningsstöd och produktoptimering, gärna som en del av kundens projektgrupp.

RFR Solutions har idag en volym på 60 Mkr med drygt 40 medarbetare. Företaget som har sin huvudanläggning i Landskrona, har också etablerat sig på Medicon Village i Lund.

Leverans kommer att ske löpande under 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078