23948sdkhjf

Undvik stress - ny utbildning i höst

Undvik ohälsosam stress på jobbet - det är namnet på tvådagarskurs som ska ge deltagarna verktyg för hur man åtgärdar stress på arbetsplatsen. Utbildningen är en av nyheterna som Prevent kommer med till hösten.
Undvik ohälsosam stress på jobbet ska ge deltagarna kunskap om stress, t ex hur stress påverkar hälsan. Men också verktyg för kunna påverka den arbetsrelaterade stressen på arbetsplatsen.

Utbildare är bland andra Ilona Björk Bovin, socionom/personalkonsult. Boken Stress i arbetslivet är kurslitteratur. Den öppna utbildningen är riktad till chefer, personalhandläggare och skyddsombud. Vid företagsinterna utbildningar genomförs den med en arbetsgrupp eller hel avdelning.

Prevent andra nya utbildningarna är:
Bättre arbetsmiljö - grundutbildning distans: Fyra veckors distansutbildning som når många deltagare och direkt kan kopplas till den egna verksamheten. Målgrupp är de som utifrån sin funktion har behov av arbetsmiljökunskap till exempel chefer, arbetsledare, fackliga företrädare och skyddsombud.

Praktisk pedagogik för arbetsmiljöutbildare: Två dagars påbyggnadsutbildning som ska ge arbetsmiljöutbildare fördjupat pedagogiskt och didaktiskt kunnande.

Introduction to Swedish Work Environment: En dags introduktion på engelska av den svenska arbetsmiljön för VD:ar, chefer och personalhandläggare.

Skiftarbete och hälsa: Två dagars utbildning som ska ge de som håller i fortbildning ute på arbetsplatserna fördjupad kunskap om skiftarbete och hälsa.

Prevent är medlem av SAUF (Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094