23948sdkhjf

Toppår för Axxos

För tionde året i rad ökar företagets omsättning.
Axxos Industrisystem AB fortsätter att växa för tionde året i rad och redovisar för 2015 en omsättningsökning på ca 30 procent jämfört med föregående år. Under året har avtal slutits med ett stort antal nya kunder för Axxos OEE som därmed ytterligare förstärker sin ställning som det marknadsledande produktionsuppföljningssystemet i Norden.

– Det som är mest glädjande är att en stor del av vår försäljning baseras på rekommendationer från nöjda kunder. Vi har gjort många affärer under året med bolag som valt att utöka sin användning inom koncernen efter att ha använt Axxos OEE framgångsrikt under en längre period, säger Claes Gunnarsson, CEO Axxos Industrisystem AB, i ett pressmeddelande.

Försäljningsökningen är ett resultat av ett ökat fokus på produktionsuppföljning inom industrin samt ett stort förtroende för Axxos som leverantör och för Axxos OEE.

– Axxos OEE utvecklas kontinuerligt i dialog med våra kunder. Den senaste versionen som lanserades under 2015 har fått ett mycket positivt mottagande och jag är övertygad om att vi kommer att fortsätta ta marknadsandelar under året som kommer.

Intresset har även ökat internationellt för Axxos OEE och under året har bolaget etablerat representation i Brasilien och i Mellanöstern. Dessutom har de fått nya kunder i bland annat England, Spanien och Kina, vilka är intressanta marknader för oss, fortsätter Claes Gunnarsson.

Nyanställningar
Tillväxten sker med god lönsamhet och leder till förstärkningar på personalsidan. Axxos rekryterade sex nya medarbetare under 2015 och har redan förstärkt organisationen med ytterligare två personer under inledningen av 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079