23948sdkhjf

Ny Okuma till Tre-Mek

Trelleborgsföretaget hade behov av en maskin som klarar bearbetning i tuffa material där flexibilitet, noggrannhet och ytfinhet var viktiga aspekter.
Maskinen som levereras av Stenbergs i slutet av november är den andra Okuman som Tre-Mek köper in på två år. Den här gången satsar företaget på en Okuma LB4000EXII-MY som är storebror till den tidigare maskinen LB3000 MY.

– Det blev en Okuma även den här gången eftersom vi är nöjda med hela paketet med Stenbergs service och support, säger Anders Rundqvist, vd Tre-Mek, i ett pressmeddelande.

Tre-Mek hade behov av en maskin med kapacitet att klara av korta serier och bearbetning i tuffa material där flexibilitet, noggrannhet och ytfinhet var viktiga aspekter. Kunderna finns främst i livsmedelsindustrin och där är kraven på noggrannhet och kvalitet hårda. Med Okuma LB4000EXII-MY kan Tre-Mek köra större detaljer och med verktygssystem med ett snabbväxlingssystem från Tyska EWS effektiviseras bearbetningsprocessen.

Om Tre-Mek
Tre-Mek i Trelleborg AB grundades 1985 och är specialister på maskinbearbetning och svetsning i framförallt rostfritt stål. Kunder återfinns främst i Sverige inom förpacknings- och livsmedelsindustrin men även inom andra segment med högt ställda krav. Beställningarna varierar från att tillverka små serier av små detaljer, till större monteringar av komplexa maskindelar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062