23948sdkhjf

CTT Systems får Cair-order till Airbus-plan

Ventilationsföretaget har fått en Cair-beställning till ett Airbus ACJ319 VIP flygplan från Associated Air Center i Dallas.
–Vi är mycket glada över att Associated Air Center för sjätte gången väljer vårt CairTM System för att uppnå den optimala komfort som deras kunder efterfrågar, kommenterar Peter Landquist försäljnings- och marknadschef på CTT Systems, i ett pressmeddelande.

Projektet är enligt, Peter Landquist speciellt, eftersom det är inte rör sig om ett nytillverkat VIP-flygplan utan en total kabinuppgradering av ett befintligt, där ägaren vill förbättra välbefinnande för sina passagerare genom att sätta in uppfuktningssystem.

Systemet ska installeras under sommaren 2016. CTT har med den här VIP ordern fått totalt 80 CairTM beställningar till Airbus ACJ/Boeing Business Jet.

Om Cair
Cair minskar hälsoriskerna och reducerar belastningen och påfrestningen på kroppen orsakad av den extremt torra kabinluften vid långdistansflygning. Genom att befukta kabinluften kan luftfuktigheten hållas kvar på nivåer som finns på marken och som människokroppen anpassat sig till.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078