23948sdkhjf

Aqualiv AB i samarbete med Copiax AB

Firman Copiax AB lanserar NavEye produkter på den svenska marknaden inom lås och säkerhet. Samarbetet ger Aqualiv AB unik tillgång till Sveriges alla låssmeder och säkerhetsföretag.
Introduktionen på den svenska marknaden sker med omedelbar verkan och NavEye produkterna kommer att finnas för leverans från Copiax AB lager inom kort.

- Vi ser fram mot introduktionen och kan redan nu märka ett stort intresse säger Ulf Larsson, Inköpschef på Copiax AB.

Copiax som omsätter ca 400 Mkr är en säkerhetsgrossist som lagerför ca 9000 säkerhetsartiklar och levererar med hög leveranssäkerhet till säkerhetsinstallatörer i hela landet. Andra kända varumärken som de framgångsrikt distribuerar i är Assa Abloy, Dorma, Kaba, Bewator mm. Copiax strävar efter att vara en komplett säkerhetsgrossist med marknadens bästa produktportfölj.

- Copiax AB bildades 1952 och arbetar med kända varumärken med hög kvalitet. Ser man till
deras kunder, distributionsnät och tekniska kompetens är jag övertygad om att de kommer
lyckas med våra produkter säger Kjell Hansson på Aqualiv AB.

Pressmeddelande från Aqualiv AB
www.aqualiv.se



Aqualiv AB (publ) utvecklar och tillverkar säkerhetsprodukter under varumärkena NavEye och Mobwatcher. NavEye-produkterna baseras på GSM/GPS-teknik och har som främsta användningsområden positionering, övervakning och personlarm. Mobwatcher är ett unikt patenterat man överbordsystem i kombination med en godkänd startspärr. Aqualiv AB är listat på Aktietorget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093