23948sdkhjf

Metal Supply öppnar i Sverige

Den 3 april öppnade portalen Metal Supply i Sverige. Målet är att skapa ett effektivt nätverk i och samtidigt öka dialogen mellan svenska och danska företag i metall- och verkstadsindustrin.
Fem portaler blir sex när Industri Supply i dag välkomnar en ny familjemedlem. Det blir företag i metall- och verkstadsindustrin i Sverige som nu får deras helt eget nätverk - Metal Supply .

- Portalens mål är att skapa ett effektivt nätverk i den svenska metall- och verkstadsindustrin på linje med Metal Supply i Danmark. Förutom detta ska den nya portalen naturligtvis hjälpa till med att skapa kontakt mellan svenska och danska företag i branschen, säger Catrin Byström från Metal Supply Sweden.

Metall- och verkstadsindustrin är en av Sveriges största branscher. Omkring 300 000 personer fördelade på över ca 30 000 företag jobbar i branschen. Industrin är därför ca dubbelt så stor som den danska metall- och verkstadsindustrin.

- Många av våra kunder har frågat efter ett närverk som hänvänder sig till den svenska metall- och verkstadsindustrin och den utmaningen har vi tagit emot när vi har skapat Metal Supply. Förhandsintresset har varit stort, fortsätter Christin Nilsson, och vi kommer nu att arbeta intensivt för att öka antalet medlemmar och mottagare av nyhetsbrevet.

Nyhetsbrev från Metal Supply
Liksom andra portaler kommer Metal Supply också att få sitt eget nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skrivs av Christin Nilsson och Catrin Byström.
Christin Nilsson og Catrin Bystrøm

Christin Nilsson og Catrin BystrømBåde Christin och Catrin är svenska och nyhetsbrevet kommer därför naturligtvis att vara på svenska.
Säg ja tack till nyhetsbrevet redan nu!. Anmäl dig här!

Medlemmar av Metal Supply kan sätta in gratis annonser och publikationer på den svenska portalen
För att skapa dialog mellan företagen kan man sätta in annonser och publikationer tvärs över gränserna. Det gör man på samma sätt som när man sätter in något på den svenska portalen. Man ska bara välja fanan "Engelska" och härefter kan man se insättningen på Metal Supply Danmark genom att man markerar vid "Jern- og Maskinindustrien, Danmark" . Insättningen över gränserna visas i höger spalt i nyhetsbrevet.

Insättningen ska vara på engelska. Visst förstår många danskar svenska och tvärtom, men det finns också dem som inte förstår det - däremot kan alla engelska.

Medlemmar kan alltså sätta in företagsnyheter, annonsera på marknadsplatsen, erbjuda ledig kapacitet och söka leverantörer både på den svenska och den danska portalen.

Vid insättningen visas den svenska profilen – om ni önskar en engelsk profil kan ni själva sätta in den – eller vi kan översätta den till er för SEK 975,00. Vi jobbar också på att komma igång i andra länder – men nu fokuserar vi först och främst på Sverige och Danmark.

Bli medlem på den svenska portalen!
Vi vill gärna få ett stort antal medlemmar och vi har därför valt att göra medlemskapet GRATIS i 2008!
Ett medlemskap på Metal Supply innehåller ett login till portalens alla faciliteter, samt en profil med obegränsat antal sök kriterier och länk till företagets hemsida.

Som medlem har alla som önskar i företaget, gratis tillgång till:
• Vår mail service/nyhetsbrev.
• Att kommentera våra artiklar.
• Att sätta in annonser på marknadsplatsen.
• Att publicera egna nyheter under er profil och i nyhetsbrevet.
• Att sätta in jobbannonser.
• Att sätta in annonser på "Leverantör sökes".
• Att sätta in annonser på "Ledig kapacitet. "
• Att sända förfrågningar till direkt utvalda leverantörer.

2009 kostar abonnemanget kr. 2.900,- och 2010 kostar det kr. 5 800,-.
Man binder sig endast för 1 år åt gången.

Vi upprättar er profil på portalen – så det er enkelt och det går snabbt att bli medlem. Efter ni blivit upprättade på portalen, kan ni själva gå in och redigera och uppdatera er profil – och ni kan löpande anmäla nya medarbetare som önskar använda portalen och som önskar få vårt nyhetsbrev. Vid upprättelsen betalas ett engångsbelopp på kr. 975,- (betalas av nya medlemmar från 2009 – i 2008 är detta också gratis).

Bli GRATIS medlem redan i dag!

Har du frågor, eller önskar du att beställa annonser på portalen och/eller i nyhetsbrevet, så kontakta Catrin Byström cb@industri-supply.dk /Tel. +45 9635 6180 eller Christin Nilsson på cn@industri-supply.dk / Tel. +45 9635 6181.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.172