23948sdkhjf

Expanite på fortsatt Sverige-offensiv

Det började som en satsning i södra Sverige. Nu vill den danska specialisten inom härdning och rostfritt stål, Expanite, ta övriga Sverige med storm.
Efter lansering i Danmark, Tyskland och Nordamerika, inledde Expanite i fjol samarbete med potentiella kunder i Sydsverige.

Enligt ett pressmeddelande från företaget har Expanite, mindre en ett år efter intåget i Sverige, redan fått ett stort antal kunder. Därför väntar nu en fortsatt satsning på övriga delar i landet.

– Efter relativ kort tid på marknaden kan vi bevittna ett imponerande gensvar från svenska kunderna. Detta gäller speciellt i områden som bilindustrin, livsmedel- och dryckesindustrin, medicinteknik, pumpar och ventiler, men också i den allmänna verkstadsindustrin, berättar Claus Løndal, försäljningschef för Sverige.

– Vi kommer därför att expandera vår verksamhet i Sverige genom att inleda samarbete med potentiella kunder i hela landet, fortsätter han.

Enligt företaget möjliggör Expanites processer för härdning av rostfritt stål en ökning av materialets ythårdhet med en faktor 10, samtidigt som korrosionsbeständigheten förbättras. ”Detta har aldrig tidigare dokumenterats i förbindelse med anlöpning och härdning av rostfritt stål”, skriver företaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.72