23948sdkhjf

Volvo prisade Coor Industriservice

Coor Industriservice har tilldelats utmärkelsen Volvo Quality Excellence Award för sin leverans av en ny produktionslinje till Volvo Cars fabrik i Torslanda.
”Utrustningen har levererats från Coor Industriservice enhet Automation i Skövde, en enhet, med lång erfarenhet och stor kompetens anpassad för tillverkningsindustrin”, skriver Coor i ett pressmeddelande.

För att förtjäna utmärkelsen ställs krav på ett väl genomfört projekt med en högkvalitativ produkt som levereras i tid. Dessutom finns kriterier som ska uppfyllas inom flera olika områden, exempelvis hållbarhet, finans, underleverantörer, kvalitet, ledning och eftermarknadsstrategi.

– Vi är mycket glada över utmärkelsen. Den ger oss ett kvitto på att vi levererar det vi lovar och ett bevis på att vi är bland de bästa i branschen. Vårt samarbete med Volvo Cars är utvecklande och innovativt och vi lägger stor vikt i att agera professionellt och lyssna på kundönskemålen för att möta och gärna överträffa kundernas förväntningar, säger Patrik Sahlberg, ansvarig chef för Automation i Skövde.

Utmärkelsen delades ut under en ceremoni hos Volvo Cars den 27 november 2014 där Patrik Sahlberg och projektledare Fredrik Carlsson mottog priset.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062