23948sdkhjf

Bosch Rexroth: Bästa tänkbara service

Coor Industrial Services och Bosch Rexroth har tecknat ett samarbetsavtal avseende service för elektriska driv- och styrsystem, linjär- och montageteknik samt hydraulik.
– Samarbetet kommer att bidra till bästa tänkbara service för våra kunder – oavsett om kontakt tas med Coor Industrial Services eller Bosch Rexroth, säger Jon Karrhammar, partneransvarig Bosch Rexroth Sverige, i ett pressmeddelande.

Avtalet innebär att Coor Industrial Services blir certifierad och rekommenderad partner till Bosch Rexroth för elektriska driv och styrsystem samt linjärteknik och montageteknik.

Grunden för samarbetet är att säkerställa god eftermarknadsservice och projektsupport på Bosch Rexroths produkter och system på den svenska marknaden.

– Vi kommer att säkerställa att det finns kompetens och kapacitet för att erbjuda kunderna i Sverige den bästa service på Bosch Rexroths produkter och system. Vår stora styrka är vår geografiska närvaro och att våra medarbetare har relevanta kunskaper., säger Niklas Jälmevik, enhetschef på Coor Industrial Services.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125