23948sdkhjf

Eigenbrodt i samarbete med Mann+Hummel

Eigenbrodt ingår samarbete med filtertillverkaren Mann+Hummel om att representera deras filterprogram.
Programmet vänder sig till segmentet ”Off highway”; entreprenadmaskiner, skogsmaskiner, jordbruksmaskiner och industrikompressorer med flera.

”Samarbetet gör att Eigenbrodt kan erbjuda lösningar som täcker alla typer av applikationer oavsett kundsegment eller användningsområde”, skriver Eigenbrodt i ett pressmeddelande.

– Syftet med samarbetet är att förstärka Eigenbrodts ställning som en komplett filterleverantör till våra kunder inom den mobila sidan och ohv främst. För våra kunder innebär det att vi blir en stark leverantör med de filter som efterfrågas på marknaden för dessa kundsegment, och vi har en lokal förankring med hög tillgänglighet, säger Johan karlberg, vd på Eigenbrodt.

John Kjerrman är försäljningschef för Filter och Hydralik och ser stora fördelar med att lägga till just Mann + Hummel som en av leverantörerna:

– Deras produktprogram tillsammans med Mahles och Donaldsons täcker garanterat alla typer av applikationer oavsett kundsegment eller användningsområde. Eigenbrodt har även tillgång till ett sortiment av utbytesprodukter, equalenter, det vill säga filterelement som går att använda i andra konkurrerande fabrikats filterhus, som då är originalmonterade i systemen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078