23948sdkhjf

Rekordår för Axxos

Siffrorna för 2013 pekar på en mycket stark tillväxt för bolaget.
För 2013 redovisar Axxos Industrisystem AB en mycket stark tillväxt för så väl antalet kunder som omsättning. Med över 40 nya kunder under året så är Axxos den leverantör som flest industriföretag i Norden väljer.

Tillväxten är ett resultat av Axxos förmåga att skapa smidiga och trygga helhetslösningar inom produktionsuppföljning till Svensk tillverkningsindustri i kombination med en ständig produktutveckling och satsningar inom senaste tekniken.

– Att vi ständigt tar nya marknadsandelar ser jag som ett kvitto på att vårt produktionsuppföljningssystem, Axxos OEE, är mycket attraktivt och ligger i absolut framkant. Att vi har så många kunder gör att utvecklingen av systemet och funktioner kring systemet håller mycket hög takt, säger Claes Gunnarsson, VD på Axxos, i ett pressmeddelande.

Detta leder, enligt Claes Gunnarsson till att kunderna kan känna sig trygga med att systemet kommer ligga i absolut framkant i världen även framöver. Dessutom har företagets tjänster inom coachning och utbildning i LEAN visat sig skapa goda förutsättningar för kunderna att göra stora produktivitetsförbättringar.

– Att vi erbjuder en helhet för kunderna, d.v.s. både system, utbildning och coachning, innebär att många fler kunder lyckas i sitt förbättringsarbete än tidigare. Vi ser ett fortsatt ökat intresse och krav på att följa upp sin produktion, vilket vi ser som en nödvändighet för att produktionen ska kunna stanna Sverige, fortsätter Claes Gunnarsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063