23948sdkhjf

EVRY i samarbete med internationell försvarskoncern

Den svenska delen av en internationell försvarskoncern väljer nu EVRY för drift och IT-tjänster.
EVRY har tecknat ett nytt avtal med den svenska delen av en större internationell koncern inom försvarsindustrin. Avtalet innebär att EVRY tar ett helhetsansvar för leverans av standardiserade kapacitetstjänster, applikationsdrift, Service Desk, infrastruktur som tjänst samt IT-arbetsplatser för cirka 1 500 användare.

- Vi vet att det här är en verksamhet som ställer mycket höga krav på både tillgänglighet och säkerhet. Det är glädjande att få förtroendet att ansvara för en funktion som har en så avgörande betydelse i deras fortsatta utveckling. Avtalet är även ett kvitto på vår kapacitet att leverera lösningar i säkerhetsklassade IT-miljöer, säger Niclas Ekblad, Sverigechef EVRY, i ett pressmeddelande.

Modern och kostnadseffektiv
Genom det nya avtalet och en tjänstebaserad, standardiserad leverans förväntas kunden i nära samarbete med EVRY skapa en framtidssäker och modern IT-miljö. Leverensmodellens skalbarhet och EVRYs ansvar för applikationsdriften förväntas också ge en kostnadseffektivitet där verksamheten alltid har säker tillgång till den kapacitet som krävs.

- Avtalet visar att vårt arbete med fokus att skapa effektiva, standardiserade kapacitetstjänster och plattformar för en modern infrastruktur i en jämförelse med andra aktörer ligger i absolut framkant. Det gör att vi kan erbjuda tjänster med tydlig nytta och de bästa förutsättningarna att utveckla våra kunders verksamheter", säger Nils Boghammar, divisionschef National Outsourcing Services, EVRY.

Det nya avtalet är treårigt med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. Initialt har avtalet ett ordervärde om cirka 120 MSEK.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094