23948sdkhjf

EDB ErgoGroup SYSteam byter namn till EVRY

Ett av nordens ledande It- företag byter namn
EVRY erbjuder tjänster genom hela värdekedjan, med stora leveransmiljöer inom t.ex. drift, lösningar, konsulttjänster och rådgivning. Företaget har en tydlig ambition att med IT som verktyg skapa effekt i kundernas verksamheter. Kunderna återfinns inom såväl privat som offentlig sektor.

-Lanseringen av EVRY innebär en milstolpe i svensk och nordisk IT-historia. En gemensam plattform som ger oss ännu bättre förutsättningar att som en stark och samlad aktör erbjuda befintliga och nya kunder lösningar som skapar största möjliga nytta i deras verksamheter. Det senaste året har innehållit en omfattande fusions- och förändringsprocess. Med EVRY lanserar vi nu det bästa vi har att erbjuda under ett gemensamt varumärke och en väl förankrad värdegrund, berättar Niclas Ekblad, Sverigechef EVRY Engineering Solutions AB i ett pressmeddelande.

Gemensamt värderingsarbete
Bakom dagens lansering ligger över ett års hårt arbete med intern förankring och skapandet av en gemensam kultur som grund. Samtliga medarbetare har varit involverade i framtagande av företagets värderingar.

-Jag vågar påstå att inget annat företag i Sverige har gjort detta grundligare och mer omfattande än vad vi gjort. Vi har lagt oerhört mycket kraft på att bygga en gemensam kultur baserad på gemensamma värderingar. EVRYs viktigaste resurs är våra medarbetare och vi har därför lagt stor vikt vid delaktighet och kvalitet i arbetet med att bygga ett värderingsstyrt företag. Allt för att erbjuda snabbare, bättre och mer konkurrenskraftiga IT-lösningar till nytta för våra kunder, fortsätter Niclas Ekblad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078