23948sdkhjf

Motala Train rekryterar ny vice VD och Chief Operating Officer

Petri Mustajärvi tillträder som vVD och COO.
Ny vVD och Chief Operating Officer på Aqilles Investägda Motala Train blir Petri Mustajärvi. Han kommer leda arbetet med att omstrukturera bolaget för att säkerställa leveranserna för Motala Trains omfattande orderstock.

- Petri Mustajärvis profil passar vår verksamhet utmärkt. Hans erfarenhet och kompetens säkerställer att Motala Train kommer att utvecklas enligt vår affärsplan, säger Martin Linde, tf VD för Motala Train.

Genom sina tidigare arbeten inom branschen är Petri Mustajärvi väl förtrogen med vilka krav som ställs på leverantörer till tågindustrin.

- Jag har de sista sju åren varit VD på tre olika mekaniska verkstäder som huvudsakligen varit underleverantörer till tågbranschen genom tillverkning och leverans av mekaniska komponenter till bland andra Bombardier, Dellner Couplers, Euromaint Rail och Motala Train, säger Petri Mustajärvi i ett pressmeddelande.

Han är civilekonom i grunden och har tidigare arbetat som revisor och redovisningskonsult på Ernst & Young och som Finans- och Ekonomichef inom bil- och läkemedelsindustrin. Andra tidigare arbetsgivare är bland andra Lear Corporation, Cerbo Group och Titech System.

Om Motala Train
Motala Train AB, som är ett företag i Aqilleskoncernen, är en erfaren leverantör av kvalificerade tekniska tjänster för järnvägsfordon med inriktning på tre huvudområden: Reparationer, Underhåll och Ombyggnader. Bolaget erbjuder sina kunder flexibla, enkla och kostnadseffektiva lösningar. Med lång erfarenhet och hög teknisk kompetens kan Motala Train dessutom erbjuda kundanpassade lösningar och specialprodukter. Motala Train har huvudkontor i Motala, 75 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063