23948sdkhjf

Molins Rostfria investerar

Den nyinköpta bockautomaten från Salvagnini ska förbättra konkurrensen, kvaliteten och ledtiden för produktionen.
Molins Rostfria AB i Kristianstad har investerat i en ny Bockautomat Bockautomat P2Xe-21 från Salvagnini. Tack vare investeringen uttökar Molins kapaciteten betydligt på bockningssidan och har nu kapacitet att tillverka på lego.

- Med våra nya investering, innebär det att vi plockar hem en hel del tillverkning som vi tidigare köpt utomlands. Tack vare att vi kortar ner tillverkningstiden betydligt, samt minskar vårt lager ser vi denna investering som väldigt lyckosam och en nödvändighet för att möta upp konkurrensen, Per-Ola Stedt, VD och ägare Molins Rostfria.

Anläggningen levererades och togs i drift under november-december 2013.

Molins Rostfria
Molins Rostfria är tillsammans med sitt systerbolag Nordic Tech Industry AB 30 anställda och har rostfria produkter som gemensam nämnare. Nordic Tech levererar bland annat diskbänkar, disklådor, inbyggnadsbänkar för privatkök.

Molins tillverkar & leverarar arbetsbänkar, hyllor, vagnar, kringutrustning till diskrum med mera till storkök där de är marknadsledande. Molins har Sverige, Norge och Danmark som arbetsfält och säljer sina produkter genom återförsäljare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.082