23948sdkhjf

Nya ägare till CH Industry

Efter att varit ett familjeägt företag sedan starten 1948, har CH Industry nu fått nya ägare.
Vid årsskiftet förvärvade Torbjörn Svahn och Ulrik Englund CH Industry AB. Förvärvet omfattar samtliga aktier i produktionsbolaget samt fastighetsbolaget.

- För oss har det varit av stor vikt att vid en eventuell framtida försäljning hitta nya ägare som vill fortsätta utveckla CH framåt. När nu denna möjlighet dök upp och
blivit verklighet, så känns det mycket glädjande att det är Torbjörn & Ulrik som tar CH vidare i utvecklingen. Vi är glada över att lämna över till människor som delar våra vär- deringar samt har ett långsiktigt perspektiv på ägandeskapet vilket skapar en trygghet för våra anställda. Torbjörn och Ulrik kommer bidra med stor kunskap samt nya kon- taktvägar. Vi önskar Torbjörn och Ulrik all lycka framledes, säger Morgan Lindberg, som tillsammans med Ida Gäfvert säljer bolaget.

- Det är ett fint och välskött företag som vi har fått förmånen att förvärva. Vi ser fram emot att vidareutveckla företaget med dess befintliga kunder och i sin roll som under- leverantör till industrin. Tidigare ägare Morgan Lindberg kommer att arbeta kvar som VD och Ida Gäfvert i sin roll nära kunderna. Det är hög kunnighet och god företags- kultur som präglar bolaget. Vi kommer att värna om detta när vi driver företaget framåt. Vårt ägandeskap är långsiktigt i likhet med våra övriga bolagsengagemang, säger Ulrik Englund.

CH Industry
CH Industry har en produktionsyta på 12 000 kvm och levererar årligen ut ca 1,2 miljoner färdiga detaljer som underleverantör till industrin. Bolaget omsätter ca 75 mkr och har 45 anställda.

De nya ägarna äger även stål- dörrsföretaget Svenska Skydd AB som omsätter ca 110 mkr och har 55 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109