23948sdkhjf

Jobro investerar åtta miljoner för att korta kundernas ledtider

Tid är mer värt än guld för tillverkande industrier där marginalerna redan är minimala. Nu investerar Jobro stort i en ny maskinpark för att korta kundernas ledtider ytterligare.
Ulricehamnsbaserade Jobro Plåtkomponenter AB:s viktigaste uppdragsgivare är ledande företag i den svenska verkstads- och fordonsindustrin. Jobro hjälper kunderna att korta ledtider och möjliggöra lägre kostnader, i en tid då kvalitets- kraven ökar och produkterna blir allt mer komplexa. Nu har bolaget storinvesterat i en ny maskinpark, bland annat en 3D-laser- skärmaskin med världsledande prestanda, för att öka effektiviteten.

- Det som var omöjligt för tio år sedan är nu fullt möjligt. Vår investering betyder att vi kan få ut fler artiklar per dag, vilket i sin tur betyder att vi kan ta oss an större uppdrag och lova ökade volymer med bibehållen kvalitet, flexibilitet och service, säger Tobias Ludvigsson, VD för Jobro, i ett pressmeddelande.

Den nya 3D-laserskärmaskinen Rapido från italienska Prima Power är ett led i Jobros expansions- planer att växa såväl ekonomiskt som med fler medarbetare. Ytterligare en fräsmaskin ingår i satsningen framåt. Den nya 3D-laserskärmaskinen sparar även resurser och ger därmed ett mindre avtryck på miljön.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.095