23948sdkhjf

Andrénverken i topp bland Toyota BTE:s leverantörer

Certifieringen innebär att Andrénverken tillhör den absoluta eliten bland Toyota BTE:s partners.
Andrénverken i Smålandsstenar har under många år varit certifierad leverantör till Toyota Material Handling, TMHE, enhet BT Products AB. Det innebär att man uppfyllt certifieringskraven när det gäller detaljer och komponenter till produkter för leverans till marknaden.

November 2013 innebär en ny milstolpe, då Andrénverken blivit certifierad leverantör, även till TMHE:s enhet BT Europe AB (BTE), som svarar för service och reservdelar till truckarna under 10 år efter att en modell upphört att serietillverkas.

Värdefullt kvitto
– Detta har stor betydelse för oss på flera sätt, säger Johan Bredenfeldt, VD på Andrénverken, i ett pressmeddelande. Samtidigt som certifieringen kommer att medföra nya volymer i vår tillverkning är den ett kvitto på att vi lyckats bra med att nå de höga krav vi ställt på vår egen verksamhet.

– Vi är nu en del av den långsiktiga planeringen för eftermarknaden hos BTE, påpekar JohanBredenfeldt. Och att vara en komplett leverantör med hög produktionsteknisk kompetens är en viktig del av vår affärsidé.

Rigorös poängsättning
I TMHE:s program för leverantörscertifiering bedöms och poängsätts allt från produkt- och leveranskvalitet till service och ledtider. Det ställs höga krav för att bli klassad som kvalificerad leverantör, men bara de allra bästa kan bli certifierade. Med certifikatet dokumenterar Andrénverken att man nått över 90 av 100 möjliga poäng i bedömningen.

Väl grundade förutsättningar
Bland ledande storföretag inom svensk tillverkningsindustri har Andrénverken redan en stark position som leverantör av plåtbearbetning.

– Höga krav är en förutsättning för att vi ska passa som leverantör, säger Johan Bredenfeldt. Våra kunder vet vad vi står för och vad man kan räkna med i vårt samarbete. Våra medarbetares personliga engagemang är en avgörande faktor. Alla är väl insatta i de krav och förväntningar man har på våra leveranser. Detta, tillsammans med rationell och tekniskt kvalificerad produktion gör att vi klarar också de mest närgångna bedömningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062