23948sdkhjf

Haldex etablerar nytt R&D Center i Storbritannien

Haldex flyttar de brittiska utvecklingsaktiviteterna och kommer att öppna ett nytt forsknings- och utvecklingscentrum vid MIRA Technology Park, nära Nuneaton i Warwickshire, Storbritannien.
Det nya brittiska utvecklingscentrat, i närheten av Birmingham, kommer att utföra global plattformsutveckling av avancerade bromssystem och stabilitetssystem till den kommersiella fordonsindustrin och kommer att ha unikt fokuserade forsknings- och utvecklingsresurser som erbjuder full utveckling, provning, fordonssimulering och tillgång till välrenommerad testbana med flera olika testmiljöer.

- Detta nya brittiska utvecklingscentrum är ett led i Haldex fortsatta strategiska inriktning att tillhandahålla innovativa produktlösningar, och är ett viktigt strategiskt steg i att stödja vår FoU-funktion som kommer att gynna både Haldex och våra kunder. Den här kompletta anläggningen kommer att ge en unik nivå av utbyte mellan våra utvecklingsgrupper och kommer att möjliggöra kortare utvecklingscykler samt förbättra vår förmåga att tillgodose marknadens behov, säger Bo Annvik, VD och koncernchef Haldex, i ett pressmeddelande.

Det nya FoU-centrat beräknas stå färdigt under Q3, 2014.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.157