23948sdkhjf

AP&T ingår avtal med tyska WWS Metallformen

Leveransen avser två allroundpressar.
AP&T AB har tecknat kontrakt med WWS Metallformen GmbH i Hatzenbühl i sydvästra Tyskland. Affären innebär leverans av två pressar, en ODEN-FT med en presskraft på 800 ton och en ODEN-WP med 250 tons presskraft. Båda är allroundpressar för bland annat dragning, prägling och stansning. WWS Metallformen kommer att använda dem främst för tillverkning av olika detaljer till avgassystem för personbilar.

– WWS är en av våra äldsta kunder i Tyskland, med två hydromekaniska AP&T-pressar i maskinparken sedan drygt 10 år tillbaka. Fantastiskt roligt att vi återigen får förtroendet att leverera pressutrustning när WWS investerar för framtiden, säger Michael Hunger, AP&T:s försäljningschef i Tyskland, i ett pressmeddelande.

Investeringen i de nya pressarna ingår i en satsning WWS Metallformen gör för framtiden genom att utöka sin anläggning med en helt ny produktionshall på 2 200 m2.


– Vi valde AP&T av framför allt två skäl. Dels har vi väldigt goda erfarenheter av deras produkter sedan tidigare, dels ger deras styrsystem den frihet och flexibilitet som vi behöver, säger Christian Weigel.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063