23948sdkhjf

Utveckla affärskontakter på Elmias match making

På Subcontractor Connect ges leverantörer och inköpare från hela Europa möjlighet att bygga grunden för värdefulla affärer i framtiden.
150 företag från ca 20 länder bedöms delta på match makingen under årets mässa, skriver Elmia i ett pressmeddelande. Deltar du som utställare eller besökare på Elmia Subcontractor utnyttja möjligheten att utveckla affärstillfällen som sannolikt aldrig skapats på annat sätt. Tidigare evenemang har visat på att hälften av alla möten ledde till fortsatt kontakt. Av dessa ledde en tredjedel till kontrakt.

Som deltagare i match-makingen får du möjlighet att sitta ner i affärsmöten med företag som kan vara svåra att få till möten med annars. De är, liksom du, inställda på att göra affärer och har stort intresse i vad ditt företag erbjuder och efterfrågar. Upplägget för en första affärskontakt kan inte bli bättre! Varje möte ska ses som en förutsättningslös inledande affärsdiskussion på ca 25 minuter. Kanske leder den till en order, kanske till en långvarig affärsrelation.

Så fungerar det
Alla deltagande företag beskriver sin verksamhet och önskan om samarbete i en företagsprofil. Detta sammanställs i en online katalog. Utifrån katalogen väljer du vilka företag du vill träffa och vice versa. Era önskemål matchas sedan och resulterar i individuella mötesscheman. Sedan kan du i lugn och ro förbereda dina möten innan du kommer till mässan.

Mer information och anmälan
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094