23948sdkhjf

Leax ser affärsmöjligheter med Subcontractor Connect

Söker du leverantör? Eller företag att leverera till? Då är Subcontractor Connect rätt arena för dig.

– I stället för att slå i en mässguide har Elmia bäddat för nya affärer, mitt på mässgolvet, säger Lars Gustafsson, Senior Commodity Manager på Leax Group, till mässorganisationen.

Konceptet är rätt enkelt.

På Subcontractor Connect möts representanter från olika företag för att under korta, individuellt anpassade, samtal hitta gemensamma nämnare som ska resultera i skarpa samarbeten och affärer.

– Det är en väldigt bra mötesplats. Matchmakingen handlar inte bara om att hitta stora partner, utan här går det också att finna periferileverantörer som breddar leverantörsbasen, säger Lars Gustafsson.

Vad är ni ute efter i år?

– Vi vill bredda vår leverantörsbas och diskutera leverantörens omvärldsanalys. Mässan i sig utvecklar branschen och ger möjlighet till samarbeten medan bredden på matchmakingeventet leder in till mer spännande kontakter. Hittar du ingen ny leverantör är det i vart fall ett ypperligt tillfälle att utbyta information, säger Lars Gustafsson till mässorganisationen vid Elmia.

Subcontractor Connect är mötesplatsen för inköpare och leverantörer från hela världen. En unik möjlighet för parter inom tillverkningsindustrin att hitta nya kontakter och att göra affärer.

Eventet pågår den 12 och 13 november och går ut på att två parter träffas och presenterar sina företag under samtal som pågår i 25 minuter.

Leax Group är en privatägd företagsgrupp med ursprung i Köping. Koncernen omsätter över 1,5 miljarder kronor på årsbasis och har runt 1 200 anställda.

Kunderna finns främst inom tung fordonsindustri, gruv- och anläggningsindustri, jordbruksindustri, övrig verkstadsindustri samt telekom.

Idag har de fem fabriker i Sverige, två i Lettland, en i Tyskland, en i Ungern, en i Brasilien och en i Kina.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094