23948sdkhjf

NORMA Sweden vinnare av Axxos Produktivitetspris

Priset fick de för att de lyckats effektivisera och förbättra sin produktion.
Under Axxos Industrisystem AB:s Användardag 2013 mottog NORMA Sweden i Anderstorp pris för årets bästa produktivitetsförbättring när Axxos Produktivitetspris 2013 delades ut.

Juryns motivering lyder:
-Genom ständiga förbättringar och målmedvetenhet har NORMA Sweden i Anderstorp lyckats effektivisera varje del av sin produktion. Under 3 år har man tillsammans med Axxos byggt upp ett arbetssätt för produktionsuppföljning som genererat en genomsnittlig OEE-förbättring på 30 % i hela produktionen.

På flertalet TV-skärmar i produktionen informerar man om produktionsläget genom Axxos Visualize. Resultatet blir en högre medvetenhet och motivation hos personalen. I kombination med användningen av Axxos Analyze i förbättringsarbetet har det inneburit att NORMA har ökat den verkliga maskintiden med 14 % och ökat hastigheten med 13 % samt halverat kassationerna.

Kompetenta ledare och bra struktur i förbättringsarbetet har lett till mycket goda resultat, NORMA Sweden är idag en förebild för många företag.


Förutom ära fick NORMA ett diplom och ett presentkort på 10 000 kr.

NORMA Sweden
I fabriken i Anderstorp tillverkar man slangklämmor. Idag har NORMA Sweden AB ca 110 anställda och omsätter strax under 300 MSEK. NORMA Sweden tillhör NORMA Group som finns i 15 länder över hela världen och är världsledande inom fästelement.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078