23948sdkhjf

Ny finsk stororder för Rototest

Rototest tar hem finsk mångmiljonorder.
Efter två tillväxtår blev 2012 en kalldusch för finsk bilförsäljning som tappade nästan 12%. Med 2013 så har dock trenden åter vänt uppåt och med den optimismen i finsk bilindustri. Ett tydligt tecken på denna är också nyinvesteringar såsom den senaste flermiljonordern som Rototest erhållit från en finsk biltillverkare.

Testutrustning med aktiva dynamometrar
Återigen är det Rototests patenterade testutrustning med aktiva dynamometrar som efterfrågas. Detta industrisystem bygger på navkopplad teknik och kan simulera och mäta nästintill alla körförhållanden.

- Vi är så klart riktigt glada över att vår moderna teknik skördar nya lagrar inom fordonsindustrin säger bolagets VD, Christian Nordberg i ett pressmeddelande. Än roligare är dock att se den breda acceptans som våra lösningar fått just i vårt östra grannland.

Rototest kan nu stoltsera med flertalet industrikunder i Finland, en rad universitet samt eftermarknadskunder inom allt ifrån trimning till rally. Finland har därigenom kommit att utveckla till en av företagets huvudmarknader.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094