23948sdkhjf

Prevas i samarbete med Technip

Prevas har inlett ett samarbete med Technip, en global leverantör till olje- och gasindustrin, gällande deras verksamhet i Skottland.
Technip levererar bland annat rörsystem till olje- och gasindustrin och har tidigare använt sig av Infor EAM-lösningar, ett flexibelt underhållsystem. Psiam, som är återförsäljare av Infor EAM och tidigare har samarbetat med Technip, förvärvades tidigare i år av Previa. Nu vill Technip även använda Infor EAM-lösningar till sin anläggning i Skottland.

- Vi fick möjligheten att offerera en lösning till Evanton Spoolbase i Skottland och i stark konkurrens med andra leverantörer fick vi uppdraget, berättar Tord Svanqvist, Center of Excellenceansvarig inom Enterprise Asset Management (EAM) på Prevas, i ett pressmeddelande. En strategiskt viktig affär med enorm global potential för oss eftersom Technip finns i 48 länder över hela världen, säger Tord Svanqvist .

Projektet har precis startat och på plats i Skottland finns ett skandinaviskt team av seniorkonsulter från Prevas Center of Excellence EAM.

Att Psiam blivit en del av Prevas AB har haft betydelse för den utökade affären med Technip, enligt Tord Svanqvist.

Erbjuder helhetslösningar
Med spetskompetens inom inbyggda system och industriell IT och drygt 600 medarbetare i Sverige, Danmark, Norge och Indien är Prevas huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom flera branscher. Tillsammans med Psiam kan företaget nu erbjuda integrerade helhetslösningar inom produktion, underhåll, inköp och lager,
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078