23948sdkhjf

Metal Supply växlar upp – dags att teckna prenumeration

Metal Supply blev från den 1 juni prenumerationsmedia. Teckna en prenumeration via länken nedan så du inte missar morgondagens viktigaste nyheter.

Metallområdet blir allt viktigare inom svensk industri. Därmed ökar även behovet av att få mer fördjupande och unikt material som rustar dig som läsare inför framtiden.

Vi satsar nu extra mycket kraft och resurser på att ge dig ännu mer och bättre kunskapshöjande läsning i våra dagliga nyhetsbrev och på vår hemsida. För att kunna finansiera detta har Metal Supply blivit prenumerationsmedia från den 1 juni. Det betyder att du behöver teckna en prenumeration för att få tillgång till allt vårt kvalitativa journalistiska material.

Våra utbildade journalister, med en bredd inom industrins olika områden, ger dig djupgående nyheter kring allt från brytning av metaller och mineraler till bearbetning och den slutliga produkten samt även underhållet och återvinningen. Vi skriver om affärerna och utvecklingen kring den hårda och mjuka tekniken samt de nya metoderna, statistiken och metallbörsen.

Som prenumerant får du ett konstant flöde av nyheter, ofta i realtid vid stora händelser, samt mer djupgående nyheter och reportage. Dessutom får du möta intressanta nyckelpersoner i spännande intervjuer och kan läsa om det senaste händelserna från branschens stora och små företag.
Teckna en prenumeration via länken här så du inte missar morgondagens viktigaste nyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062