23948sdkhjf

Ny VD för AP&T

Magnus Baarman utsedd till ny VD för AP&T
Svenska plåtformningsexperterna AP&T AB byter VD. Efter 20 år lämnar Tord Andersson över till Magnus Baarman, som tillträder tjänsten den 15 augusti.

Magnus Baarman kommer närmast från en position som VD för Frauenthal Automotive GmbH i Wien. Han har jobbat inom Frauenthal-koncernen sedan 2003, de senaste fyra åren som VD för dotterbolaget Frauenthal Automotive. Tidigare har Baarman, som är född i Helsingfors, Finland, innehaft ledande positioner inom Imatra Steel Group och inledde sin yrkesbana inom den nordiska stålkoncernen Ovako Steel. Magnus Baarman tillträder som VD, den 15 augusti.

– Jag ser fram emot ett mycket spännande arbete. AP&T har genomgått en kraftig utveckling de senaste åren, med snabb tillväxt och stärkt marknadsposition. Jag ser det som min uppgift att i hög grad fortsätta att stärka och driva affären med befintliga produkter och tjänster samt att i nära samarbete med våra kunder ta fram nya teknologier som kan befästa AP&T:s roll som branschledare, säger Magnus Baarman.

Under Baarmans inledande tid som VD för AP&T kommer Tord Andersson att stanna kvar i företaget, för att göra övergången så smidig som möjligt.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.094