23948sdkhjf

Mindmancer utökar samarbetet med Svensk Bevakningstjänst

Ett utökat samarbetsavtal har tecknats mellan Mindmancer och Svensk Bevakningstjänst. Intelligenta kamerabevakningstjänster tillsammans med kvalificerade väktartjänster ska skapa ett stort mervärde för kunden.
Mindmancer AB, som erbjuder och utvecklar säkerhetslösningar inom intelligent videobevakning har tecknat ett utökat samarbetsavtal med Svensk Bevakningtjänst.

Genom samarbetet får Svensk Bevakningstjänst en flexibel helhetslösning som inte låser kunder i någon specifik hårdvara. Det gör att kunder med befintliga kameror lätt kan ansluta sig och därmed ta till vara på redan gjorda investeringar.

– Vi gillar den approach som Svensk Bevakningstjänst har att sätta kunden i främsta rummet och aktivt försöker förbättra inte bara för nya kunder utan även befintliga. Det är en innovations- och kundnöjdhetsfilosofi som stämmer överens med vår egen, säger Johnny Berlic, VD på Mindmancer AB, i ett pressmeddelande.

– Detta skapar en enkelhet för stora som små kunder att få en helhetslösning med teknik och väktare från en leverantör som tar ansvar för alla steg. En säker lösning, till bra pris utan oväntade överraskningar ger nöjda kunder, avslutar Johnny Berlic.

Svensk Bevakningstjänst tillhandahåller ett heltäckande erbjudande som sträcker sig från bevakning, utryckning, ordningshållning, personskydd, säkerhetsanalys, parkeringsövervakning, logistik samt utbildningsverksamhet inom bland annat säkerhet, arbetsmiljöfrågor och krishantering. Bolaget driver även egna larmcentraler som hanterar larm, utryckning och påföljande åtgärder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093